Møt vår ambassadør Marie Berg, BI Nydalen.

Marie studerer markedsføringsledelse ved BI Nydalen.  Vi i Dynamic People Talent er stolte av alle våre ambassadører og det er en glede å presentere Marie Berg

Møt vår ambassadør Marie Berg

Marieberg2

Marie Berg

Navn: Marie Berg
Alder: 21 år
Studiested: BI Nydalen
Jeg studerer markedsføringsledelse ved BI Nydalen, og er ferdig nå til våren. Der har vi vært innom alle aspekter innenfor faget markedsføring. Det jeg fant mest interessant var produktplassering, sponsorat, merkesamarbeid, sosiale medier og salg. Jeg tok derfor fordypning i merkevarestrategi, som jeg har tatt med meg videre i min bacheloroppgave, og som jeg håper å få bruke mer av i arbeidslivet.
I tillegg til studiene har jeg jobbet innenfor servicebransjen i 5 år, hvor jeg jobber med kundekontakt, salg og service. Å møte nye mennesker og jobbe i team er noe som faller meg svært naturlig. Ellers er jeg en sprudlende jente på 21 år som er opptatt av trening og mote.

Hvorfor sa du ja til å være ambassadør for Dynamic People Talent?

Jeg sa ja til å være ambassadør for Dynamic People Talent fordi jeg synes det er spennende å få være med på å representere et nytt og innovativt rekrutteringsbyrå, samtidig som det er en gylden mulighet til å vise seg frem i næringslivet. I tillegg ønsker jeg å bruke den plattformen jeg har på Handelshøyskolen BI og sosiale medier til å være en god ambassadør utad til den riktige målgruppen.

Hvilken skole representerer du og hvorfor valgte du denne utdanningen?

Jeg representerer Handelshøyskolen BI. Valget falt på BI på grunn av deres store utvalg av studieretninger og et kjempegodt studentmiljø. Jeg var veldig usikker på hvilken retning jeg skulle velge da jeg startet å studere, og opplevde at BI hadde svært mange valgmuligheter etter det første året. De tilbyr blant annet muligheten for å overføre studiene fra Trondheim til Oslo, og jeg kunne derfor ta mine tre første semestre i Trondheim for så å fullføre mine siste 3 semestre i Oslo. Med gode forelesere så har jeg hatt tre lærerike år.

Hva er dine mål?

Et av mine kortsiktige mål er å få meg en interessant og lærerik jobb innenfor markedsføring. På lengre sikt ønsker jeg å få mer ansvar og jobbe med store merkevarer.

Hva ønsker du å jobbe med?

Jeg har alltid hatt en drøm om å jobbe for store merkevarer innenfor mote og skjønnhet. Noen bedrifter som jeg kan se for meg å jobbe i er Max Factor og L’Oréal, samt lignende i samme bransje. Jeg ønsker å jobbe innenfor markedsføring og salg. Årsaken til at nettopp disse to varemerkene ble nevnt, er først og fremst fordi de er store, internasjonale selskaper med store karrieremuligheter. I tillegg er det to interessante varemerker, som blir frontet på ulike kreative måter som jeg ønsker å ta del i.

Har du noen gode råd til dine medstudenter om hvordan de skal skille seg ut i mengden?

For å skille seg ut i mengden må man tørre å utfordre seg selv. Jeg anbefaler å delta aktivt i frivillige organisasjoner for å knytte nettverk, og gjøre studiehverdagen for deg og dine medstudenter mer givende. For å komme et skritt nærmere drømmejobben, er det lurt å arbeide målrettet mot bedrifter, stillinger eller bransjer du ønsker å jobbe i, ved å hele tiden ta valg rettet mot målet. Si ja, være sosial, uredd og ta sjanser.

Ønsker du å høre mer om hvordan vi kan finne talenter til din bedrift?  Kontakt oss her

Registrer deg hos Dynamic People Talent i dag!

Ønsker du å snakke med oss om ambassadør-rollen, ta kontakt med oss på talent@dynamicpeopletalent.no