Vi hjelper deg å rekruttere dyktige talenter

Dynamic People Talent rekrutterer nyutdannede, unge talenter og traineer.

Vi vet at fremtiden ligger i dagens studenter. Derfor er vårt fokusområde å hjelpe næringslivet med å finne passende kandidater blant studenter og nyutdannede.

Vi rekrutterer fremtidens ledertalenter og fagspesialister

Når en bedrift trenger en kandidat til et traineeprogram, en ung utfordrer i organisasjonen eller en nyutdannet som kan utvikles til en fremtidig leder, vil vi ha disse i vår base. Studenter er uredde, har store ambisjoner og har energi som fører til mye kreativitet. Mange av verdens største multinasjonale selskaper, er skapt av unge mennesker.

I vårt rekrutteringsarbeid med studenter og nyutdannede kjenner vi godt til hvordan studenter jobber, hva de er gode på og hvordan de kan tilpasses og finne sin plass i en organisasjon. Vi jobber med studenter med ulik studiebakgrunn fra mange ulike høgskoler og universitetsmiljøer, har derfor opparbeidet oss god kompetanse innen dette.

Det er talentene som i fremtiden skal styre norske bedrifter og bygge fremtidens organisasjoner.

Telefon:

+47 23 89 72 26

Vi er din Ambassadør

Vi er organisert ut i fra en filosofi og en tanke om at en bedrift bare er så god som sine menneskelige ressurser. Vi er stolte over og etterlever våre verdier.

Våre verdier

Engasjert- Troverdig- Glede- Innsikt- Lagånd

Vi lærer den enkeltes bedrifts kultur

Dynamic People Talent skal være proaktiv i forhold til de talentene som til enhver tid befinner seg i markedet, samt være spesifikk og grundig i forhold til oppdragsgivers behov som stadig er i endring. Dynamic People Talent skal ta seg tid til å lære den enkeltes bedrifts kultur, lytte til behov og utfordringer og deretter tilby en strategisk rekruttering av talenter som er skreddersydd til oppdragsgivers behov og ønsker.

Stolthet

Vi legger all vår stolthet i å levere gode rekrutteringsprosesser. Vi er stolte av våre talenter og vi er stolte ambassadører for våre oppdragsgivere.

Dynamic People Talent benytter og er sertifiserte i Veritas godkjente testverktøy.  I tillegg har vi tilknyttet seg et eksternt firma som kan gå dypt ned i bakgrunnssjekk, spesielt med tanke på kandidater og oppdragsgivere fra utlandet. Etikk og konfidensialitet er viktig standard for Dynamic People Talent.

Dynamic People Talent AS er et søsterselskap av rekrutteringsbyrået Dynamic People AS, et ledende rekrutteringsselskap i Norge.

Våg å satse på talentene

Det er talentene som i fremtiden skal styre norske selskaper og bygge fremtidens organisasjoner.

Et talent for oss er de som våger å tenke annerledes, er kunnskapsrike og har lidenskap for det de gjør. Vi ser etter de som er høyt motiverte og løsningsorienterte. De studentene som ikke redd for endringer og som har et sterkt ønske om å gjøre en forskjell. Nyutdannede talenter er uredde, tenker nytt og har energi som fører til mye kreativitet. Det er talentene som i fremtiden skal styre norske selskaper og bygge fremtidens organisasjoner. Mange av verdens største multinasjonale selskaper er skapt av unge mennesker.

Kompetente – Motiverte – Ambisiøse