Stol på magefølelsen og «hopp i det»

Ta steget ut av komfortsonen

For nøyaktig ett år siden var jeg student i Bodø der dagene gikk ut på lesing, trening og jobb. Egentlig synes jeg det var mer enn nok, men samtidig ville jeg mer. Jeg var urolig og følte at jeg var på feil plass. Hva var det higet etter? Jeg fant ut at jeg ville gå en annen vei enn det jeg hadde valgt, i tillegg til at jeg ville bli en mer engasjert student. Tanken på å forlate det trygge gjorde meg vanvittig skremt, men etter en studiedag med Dag-Otto Lauritzen som gjest gikk det opp for meg; jeg måtte bli flinkere til å stole på magefølelsen min og «hoppe i det».

jeg måtte bli flinkere til å stole på magefølelsen min og «hoppe i det»

_4020258

Ramona Nesshaug Dynamic People Talent Ambassadør

Bachelor i Organisasjon og ledelse (BOL) var noe som fenget meg, og jeg kjente på lysten av å starte på nytt. Tenk hvis det også var feil? Jeg var redd for det ukjente, og jeg er sikker på at ganske mange kjenner seg igjen. Det var skummelt å dra alene til en ny landsdel, til en ny by og starte på nytt. Langt vekk fra familie og venner.

Start Lillehammer, Markedsansvarlig, Venture Cup og Ambassadør

Sju måneder har gått og jeg angrer ikke et sekund på valget jeg tok. En ny dør har åpnet seg. Jeg tør mer, og byr mer på meg selv. Miljøet i Lillehammer er fantastisk og har virkelig gitt meg muligheten til å utvikle meg som person. Jeg er førsteårs BOL-student, jobber, trener, er ambassadør for Dynamic People Talent, er markedsansvarlig i studentbedriften MeMute SB og er stolt medlem av Start LHMR. I vår har jeg sittet i prosjektgruppen for Venture Cup, en forretningsidekonkurranse arrangert av Start LHMR. Studentbedriften vår har deltatt på Venture Cup og Fylkesmessa og har i begge konkurransene gått videre til regional finale og NM.

trenger ikke sitte med nesen i boka hver dag

Jeg har lært at man ikke trenger å sitte med nesen i boka hver dag for å være en flink student. Like viktig er det å opparbeide seg noen erfaringer ved å våge å tråkke litt utenfor komfortsonen. Ta kontakt med mennesker som inspirerer deg, meld deg inn i en studentorganisasjon som fremmer dine interesser, bli et mer ja-menneske, men samtidig kjenn på egne begrensninger. Det handler om å være nysgjerrig og åpen for nye utfordringer, stole på magefølelsen og gå DIN vei.

Og husk: det er fullstendig lov å feile, det viktigste man sitter igjen med da er lærdom og enda en erfaring rikere.

Lykke til!

-Ramona Nesshaug, Ambassadør Dynamic People Talent